Rijbewijs kwijt na rechts inhalen via de pechstrook

Rijbewijs kwijt na rechts inhalen via de pechstrook

Velsen 0 Comment 136

VELSEN – Een 24-jarige man uit Hoogwoud heeft gistermiddag rond 15:45 uur zijn rijbewijs moeten inleveren na een aantal verkeersovertredingen op de A9. Ter hoogte van het Zijkanaal C zagen agenten hoe de man vijftien auto’s rechts inhaalde door over de pechstrook te rijden.

Vervolgens propte de man zijn auto tussen het overige verkeer op de A9. Daarbij was de afstand tussen zijn voorganger en zijn voertuig erg klein. In de Wijkertunnel wisten agenten het voertuig een stopteken te geven. Bij de afslag Beverwijk is de automobilist aan de kant van de weg gezet. Het rijbewijs van de man is vanwege zijn rijgedrag ingevorderd.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven