Muziekliefhebbers in de rij voor muziekbeurs kringloopwinkel

Muziekliefhebbers in de rij voor muziekbeurs kringloopwinkel

Heemskerk 0 Comment 122

HEEMSKERK – Hoewel muziek tegenwoordig via het internet simpel is te beluisteren en/of downloaden, blijven de cd’s en de vinyl platen toch nog altijd een grote aantrekkingskracht houden op velen. Gisteren stond een aantal muziekliefhebbers in de rij om als eerste de muziekbeurs van kringloopwinkel De Groene Ezel te bezoeken. Wie deze kans gemist heeft, kan er vandaag alsnog terecht.

Medewerkers van de kringloopwinkel hebben gedurende een aantal maanden wat ingekomen cd’s, elpees, singles en muziek-dvd’s apart gehouden en gecategoriseerd. Speciaal voor deze muziekbeurs zijn ze voorzien van een schappelijke prijs, die gerelateerd is aan de kwaliteit en zeldzaamheid van het betreffende object. Duur is het allemaal niet, gisteren bijvoorbeeld sets van vijf cd’s voor slechts € 2,- over de toonbank. De muziekmarkt is ingericht in een apart gedeelte van de winkel, direct na de entree. Vandaag is de muziekmarkt geopend van 10:00 tot 14:00 uur. De opbrengst van deze muziekmarkt gaat naar een goed doel.

Kringloopwinkel De Groene Ezel is gevestigd aan de Lijnbaan 14 te Heemskerk.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven