Kinderboerderij vrijdag dicht in verband met verwijderen asbest

Kinderboerderij vrijdag dicht in verband met verwijderen asbest

Heemskerk 0 Comment 136

HEEMSKERK – Op vrijdag 15 juli 2016 is kinderboerderij Dierendorp gesloten voor publiek. Er is asbest aangetroffen in de oude kippenren en vrijdag komt een gecertificeerd bedrijf de asbest verwijderen. De aangetroffen asbest heeft nooit een risico gevormd.

Tijdens de sloop van de oude kippenren zijn er enkele asbestplaatjes aangetroffen. Onderzoek heeft aangetoond dat er geen risico aanwezig is of was. Voor de sloop van de ren is het echter wel wenselijk dat de asbest verwijderd wordt. Dit vindt plaats op 15 juli 2016. Om de asbestsaneerders niet in de weg te lopen, is de kinderboerderij de hele dag voor publiek gesloten.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven