Grote zomermarkt met braderie, kunst, hobby- en verzamelartikelen

Grote zomermarkt met braderie, kunst, hobby- en verzamelartikelen

Castricum 0 Comment 150

CASTRICUM – Op zondag 17 juli 2016 wordt in het centrum een grote zomermarkt georganiseerd. Tussen 11:00 en 18:00 uur zullen in de Dorpsstraat en Burgemeester Mooystraat veel standhouders aanwezig zijn met leuke, lekkere, nieuwe en mooie artikelen. Ook winkels zijn op deze koopzondag geopend en veel winkeliers doen mee met speciale acties.

Naast de vele braderieartikelen zijn er ook marktkramen met hobby-, kunst- en verzamelobjecten uit (groot)moeders tijd. Vlak bij het station in de Burgemeester Mooystraat is een stand waar allerlei oude plaatjesalbums, waaronder de bekende nostalgische Verkadealbums van Jac. P. Thijsse en oude landkaarten en schoolplaten van Koekkoek, Jetses, Isings, enzovoort kunnen worden bewonderd. Deze kraam zal iedereen aan een vervlogen schooltijd doen herinneren. Ook voor kinderen zijn er diverse attracties. Een mooie uitgaansmogelijkheid voor alle bewoners uit Castricum en omstreken en alle toeristen in West-Friesland om een dagje naar Castricum te komen. De toegang tot deze markt is gratis.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven