Saya Yasmine Amores exposeert schilderijen in bibliotheek

Saya Yasmine Amores exposeert schilderijen in bibliotheek

Heemskerk 0 Comment 155

HEEMSKERK – Vanaf 27 juni 2016 exposeert Saya Yasmine Amores haar schilderijen (acryl en olieverf) in de bibliotheek. Het thema van deze expositie is ‘zomerse bloemen’. Saya is half Indonesisch, de andere helft is een verzameling van verschillende culturen en bevolkingsgroepen. Dit is de bron van haar creativiteit en haar kunstzinnigheid; ze is schrijfster en kunstschilder.

Tijdens een ontdekkingstocht naar haar afkomst in India en Bhutan werd zij geraakt door een stilte bij het alleroudste klooster van Bhutan. Vanaf dat moment heeft ze na haar thuiskomst, zoals ze het zelf zegt, een schilderverslaving, een onbedwingbare drang om te schilderen. Haar afkomst en haar zoektocht naar zichzelf vormen haar inspiratiebronnen. De vragen over haar leven en het hoe en waarom van haar geboorte hebben van haar een kunstenaar gemaakt.

Saya Yasmine Amores heeft al in diverse bibliotheken haar werk geëxposeerd. De expositie is tot en met 27 augustus 2016 tijdens openingsuren te bewonderen. De expositie is op de eerste etage, er is een lift aanwezig. De bibliotheek is gevestigd aan het Maerten van Heemskerckplein 3.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven