Politie houdt nog drie verdachten aan na reeks overvallen

Politie houdt nog drie verdachten aan na reeks overvallen

Beverwijk, Heemskerk 0 Comment 130

HEEMSKERK / BEVERWIJK – De recherche heeft deze week nog eens drie verdachten aangehouden in het onderzoek naar de reeks overvallen van begin dit jaar. Vorige maand werd al een 19-jarige Heemskerker aangehouden. In de periode van januari tot en met maart werden in Heemskerk en Beverwijk meerdere overvallen gepleegd op kleine ondernemers.

Bij de overvallen uitten de gewapende daders de nodige bedreigingen naar de medewerkers en dwongen ze hen geld af te geven. Deze overvallen hebben veel impact gehad op de slachtoffers en het veiligheidsgevoel in de directe omgeving. Twee van de drie verdachten die deze week zijn aangehouden, worden verdacht van drie gewapende overvallen. De derde aangehouden verdachte wordt vooralsnog verdacht van het plegen van één  overval. Tijdens hun aanhoudingen werden doorzoekingen gedaan en zijn de nodige spullen in beslag genomen, waaronder ook drie vuurwapens. Twee verdachten zijn 17 jaar oud en de derde aangehouden verdachte is een 18-jarige jongeman.

Het onderzoek is nog steeds in volle gang. Heb je alsnog tips of informatie over de overvallen, die nog niet met de politie is gedeeld? Meld dit dan bij de recherche in Beverwijk via telefoonnummer 0900 8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800 7000.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven