Ossel betreurt actie van Gemeentebelangen zeer

Beverwijk 0 Comment 33

BEVERWIJK – Waarnemend burgemeester Freek Ossel betreurt het zeer dat de voltallige fractie van Gemeentebelangen gisteravond niet deelnam aan de raadsvergadering. In een brief aan de fractie schrijft hij dat hij de ontstane situatie graag met de fractieleden wil bespreken. Verder gaat hij in op de reden achter het besluit van Gemeentebelangen.

De vragen die raadslid Inge Rood had willen stellen aan het college, betreffen een integriteitsvraagstuk. Ossel: Ik heb deze melding zeer serieus opgenomen en de feiten laten uitzoeken. Nieuwe vragen wil ik dan ook serieus onderzoeken en de uitkomst daarvan bespreken in het seniorenconvent.” Ossel verklaart verder in zijn schrijven dat het vooral uit zorgvuldigheid is geweest dat hij geadviseerd heeft om de vermoedens en de daarop volgende vragen niet op de voorgenomen wijze te agenderen.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven