Workshop banden plakken voor kinderen tijdens Repair Café

Workshop banden plakken voor kinderen tijdens Repair Café

Beverwijk 0 Comment 126

BEVERWIJK – Op zaterdag 16 juli 2016 wordt in paviljoen Westerhout weer een Repair Café gehouden. Iedereen die kapotte spullen heeft op het gebied van kleding, elektrische apparaten, fietsen, computers en dergelijke, kan langskomen. Dit keer is er bovendien een workshop banden plakken, speciaal voor kinderen.

Enthousiaste reparateurs kijken elke maand samen met de bezoekers of hun goederen nog te repareren zijn. Daarnaast is er dit keer als extra activiteit een workshop voor kinderen van alle leeftijden. Ze kunnen er leren hoe ze zelf de band van hun fiets kunnen plakken. Deelname aan deze workshop is gratis. Het Repair Café wordt in Beverwijk elke derde zaterdag van de maand georganiseerd. Paviljoen Westerhout is gevestigd aan het Westerhoutplein 3. Kijk op Facebook voor meer informatie.

Op de foto de vrijwillgers van Repair Café Beverwijk.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven