Hotel-Restaurant Zeeduin genomineerd voor Zoover Award

Hotel-Restaurant Zeeduin genomineerd voor Zoover Award

Wijk aan Zee 0 Comment 139

WIJK AAN ZEE – Fletcher hotel-restaurant Zeeduin is genomineerd voor de Zoover Awards 2016 Accommodaties. Het hotel heeft tussen 1 januari 2015 en 31 mei 2016 meer dan 25 reviews gehad met een waarderingscijfer van 8 of hoger. Met de nominatie maakt het 4-sterren hotel kans op drie awards, te weten Zoover Award Goud voor Beste Accommodatie, Zoover Award Goud voor Populairste Accommodatie en de Oranje Zoover Award.

De laatstgenoemde award ontvangen alle accommodatiehouders die na het sluiten van de stemronde een 9 of hoger scoren. Iedere review die tussen 4 juli en 4 september 2016 wordt achtergelaten telt als stem. De Zoover Awards zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip. Op basis van de ervaringen van de accommodaties en het publiek is de opzet van de verkiezing dit jaar verder vernieuwd. De consument bepaalt sinds afgelopen maandag welke accommodaties dit jaar de felbegeerde awards winnen. Stemmen kan via http://accommodaties.zooverawards.nl/zeeduin.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven