Wie heeft het gemunt op het Pieter Vermeulen Museum?

Wie heeft het gemunt op het Pieter Vermeulen Museum?

Driehuis 0 Comment 111

DRIEHUIS – Vandalen lijken het te hebben gemunt op het Pieter Vermeulen Museum. Het kindvriendelijk museum, tevens centrum voor natuur- en milieueducatie, is tijdelijk gehuisvest aan de Driehuizerkerkweg in Driehuis. Op die locatie is in anderhalve week tijd al vier keer een ruit gesneuveld. Een onbekende hooit stoeptegels door de ramen.

Het lijkt een gerichte actie te zijn, want in de directe omgeving van het pand liggen dergelijke tegels niet. Bovendien heeft de dader een aantal struiken moeten trotseren om de achterzijde van het pand te kunnen bereiken. Over het waarom tasten de medewerkers van het museum in het duister, maar ze zijn het vandalisme intussen wel goed zat. Behalve een kapotte ruit en overal in de ruimte glasscherven is bij de vierde keer ook het beeldscherm van een computer beschadigd geraakt. Dat werd dinsdagochtend door medewerkers van het museum ontdekt. De vernielingen zijn bij de politie gemeld. (Foto: Pieter Vermeulen Museum)

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven