Voorbereidingen Broekpolder Zomerfestival in volle gang

Voorbereidingen Broekpolder Zomerfestival in volle gang

Heemskerk 0 Comment 138

HEEMSKERK – Voor de zevende keer vindt aanstaande vrijdag en zaterdag het Broekpolder Zomerfestival plaats. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. De feesttent staat er inmiddels en ook de tapinstallatie is vanmiddag geplaatst. Het evenement is in de afgelopen jaren steeds groter gegroeid.

Het evenement vindt plaats in het park De Vlaskamp en biedt voor jong en oud sport, spel, kermis, live muziek en gezelligheid. Dit jaar zijn er optredens van Waterproof Shampoo en Solution. DJ Martin Crezee sluit zaterdag het evenement. Het Broekpolder Zomerfestival wordt financieel mogelijk gemaakt door diverse sponsors. Kijk op www.broekpolderzomerfestival.nl voor het complete programma van het evenement.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven