Nieuwe oplaadpunten voor elektrische voertuigen

Nieuwe oplaadpunten voor elektrische voertuigen

Velsen 0 Comment 65

VELSEN – Eerder dit jaar deed de gemeente een oproep aan de inwoners om mee te denken over de locatie voor nieuw te plaatsen oplaadpunten ten behoeve van elektrische voertuigen. Momenteel telt de gemeente Velsen 23 van deze oplaadpunten en in de loop van het jaar zullen daar nog eens 12 exemplaren bij komen. Inmiddels zijn de eerste vier locaties bekend.

Twee palen komen aan de Pelsstraat ter hoogte van de Wijkerstraatweg in Velsen-Noord. De andere twee zullen worden geplaatst aan de Van Dalenlaan in Santpoort-Zuid. Bij de realisatie van openbare oplaadpunten werkt de gemeente Velsen samen met de projectorganisatie MRA-elektrisch. Iedereen die zelf een aanvraag wil doen voor een openbaar oplaadpunt kan een e-mail te sturen naar info@velsen.nl ter attentie van D. Hendriks met vermelding van het woon- of werkadres en de koop- of leaseovereenkomst van de auto. Voor vragen kan contact worden gezocht met Daan Hendriks via telefoonnummer 0255 567200.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven