Kort bestaan voor nieuwe uitgaansgelegenheid Club Star Aan Zee

Kort bestaan voor nieuwe uitgaansgelegenheid Club Star Aan Zee

Wijk aan Zee 0 Comment 927

WIJK AAN ZEE – De eerder dit jaar groots gelanceerde uitgaansgelegenheid Club Star Aan Zee lijkt alweer ter ziele te zijn. Het bedrijf, dat zich had gevestigd in het horecapand aan het Juliananplein dat jarenlang als discotheek dienst deed, zou inmiddels alweer failliet zijn. Het telefoonnummer van het moederbedrijf JAH Horeca Groep blijkt inmiddels niet meer in gebruik te zijn.

De opening van Club Star Aan Zee, op 11 maart 2016, werd uitbundig gevierd. Een groot openingsfeest met optredens van diverse bekende Nederlandse artiesten bracht veel mensen op de been. Inmiddels staat het pand er weer verlaten bij en worden op de website geen nieuwe evenementen meer aangekondigd. Amper vier maanden na de start lijkt het bedrijf een stille dood te zijn gestorven. Het pand is eigendom van de B en N Groep en werd aan JAH Horeca Groep verhuurd. Omroep IJmond maakte een rondgang langs enkele horecabedrijven in het dorp. Van verschillende kanten wordt bevestigd dat Club Star Aan Zee is gestopt, over de achtergronden is niets bekend. De mensen achter het bedrijf lijken onbereikbaar te zijn.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven