Studenten presenteren bevindingen aan college van B&W

Studenten presenteren bevindingen aan college van B&W

Uitgeest 0 Comment 49

UITGEEST – Studenten van de universiteit in Wageningen hebben het college van burgemeester en wethouders een viertal adviesrapporten overhandigd met betrekking tot de kansen van de gemeente op het gebied van toerisme en recreatie. In de afgelopen weken hebben de studenten onderzocht hoe Uitgeest op dit gebied aantrekkelijker kan worden gemaakt.

De studenten zijn voor hun onderzoek de straat opgegaan en hebben gesproken met onder meer inwoners en ondernemers uit Uitgeest. In de uiteindelijke rapporten kwamen vooral het uitbreiden van de recreatiemogelijkheden in Erfgoedpark De Hoop, het autoluw maken van het centrum en de ondertunneling van de A9 naar voren als suggesties om Uitgeest aantrekkelijker te maken voor recreanten en dagjesmensen. De samenvattingen van de rapporten zullen door het college besproken worden.

Op de foto is gezien hoe de studenten hun bevindingen afgelopen vrijdag in de raadszaal presenteerden. (Foto: Gemeente Uitgeest)

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven