Doorstart voor autobedrijf Iglesias na faillissement

Doorstart voor autobedrijf Iglesias na faillissement

Heemskerk 0 Comment 650

HEEMSKERK – Na 25 jaar viel onlangs het doek voor autobedrijf Iglesias. De zaak ging failliet en voor Hans Fatels en Ted van Beek, die er respectievelijk 17 en 15 jaar werkzaam waren, was dat een zware klap. Gesteund door trouwe klanten besloot het tweetal om samen een doorstart te maken. Inmiddels is het bedrijf weer geopend, op de locatie waar het ooit begon.

Aan de Rijksstraatweg 23a zijn de deuren van autobedrijf Iglesias inmiddels weer geopend. Hans Fatels: “Sinds mijn 15e werk ik bij Autobedrijf Iglesias. Eerst als poetser, later in de werkplaats als monteur en schadehersteller, magazijnbeheerder en nu als eigenaar. Autobedrijf Iglesias zit in mijn bloed. Ik ken de klanten, zie al jaren dezelfde gezichten. Doordat we met een klein team werken, is iedereen betrokken, op de hoogte en zijn de lijntjes kort.”

Behalve dat de zaak nu gerund wordt door Ted en Hans en is gevestigd in een ander pand, is er niet veel veranderd. Het is nog steeds een full-service autobedrijf. In de werkplaats kun je terecht voor onderhoud, airco, schadeherstel en APK voor alle merken auto’s. Er wordt tijd en ruimte gereserveerd voor spoedreparaties of andere urgente zaken zodat je snel terecht kunt. Dat alles voor een eerlijke prijs. En doordat ze jaren servicepunt van Chevrolet zijn geweest, is dat nog steeds hun specialisatie.

In de showroom staan straks occassions van alle merken. Inmiddels zijn ook de eerste auto’s verkocht via een zoekopdracht. Zo kun je je wensen voor een andere auto kenbaar maken en gaat Autobedrijf Iglesias vrijblijvend voor je op zoek. En uiteraard is inruil mogelijk. Ted van Beek: “We zijn altijd een bedrijf geweest waar iedereen zo naar binnen kan lopen. Dat is ook meteen onze kracht. We zijn laagdrempelig, servicegericht, flexibel maar vooral persoonlijk. Nu we weer in het ‘oude’ pand zitten is dat ook meteen weer te merken. Gelukkig weten onze klanten ons ook hier weer te vinden. De koffie staat altijd klaar.”

Autobedrijf Iglesias is van maandag tot en met zaterdag geopend. Zie ook www.iglesias.nl of bel: 0251 241664.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven