Collectant Dierenambulance per abuis ook in Heemskerk actief

Collectant Dierenambulance per abuis ook in Heemskerk actief

Heemskerk 0 Comment 79

HEEMSKERK – Vrijwilligers van Dierenambulance Kennemerland collecteren sinds zondag in de gemeente Beverwijk. Gisteravond kreeg men echter vanuit Heemskerk telefoontjes van mensen die een collectant aan de deur hadden gehad.

Er bleek sprake te zijn geweest van een communicatiefout. Een ijverige collectant was actief geweest in de Maerten van Heemskerckstraat, waar de gemeentegrens tussen Beverwijk en Heemskerk loopt. Daarbij was per abuis ook gecollecteerd in het Heemskerkse deel van de straat. De collectanten van Dierenambulance Kennemerland zijn tot en met zaterdag actief in de gemeente Beverwijk.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven