Open dag bij muziekvereniging Soli

Open dag bij muziekvereniging Soli

Santpoort-Noord 0 Comment 39

SANTPOORT-NOORD – Heb je altijd al je muzikaliteit de vrije loop willen laten maar wil je eerst wat oefening voordat je de buren mee laat genieten van jouw spetterende trompetsolo? Wil je sportief in de weer met muziek of sla je liever je slag bij de slagwerkgroep? Op 10 juli 2016 opent muziekvereniging Soli voor alle belangstellenden de deuren van het muziekcentrum aan het Kerkpad 83 te Santpoort-Noord.

Kom kennismaken met de leden van Soli en de muziekinstrumenten die zij bespelen. Je kunt luisteren naar en meedoen met de slagwerkgroep, kijken naar de show van het twirlteam en het opleidingsorkest aan de gang zien bij een open repetitie. Tussendoor is er tijd om de instrumenten uit te proberen onder begeleiding van Solileden.

Het programma ziet er als volgt uit:
11:00 uur Opening
11:15 uur Slagwerkgroep
12:15 uur Twirlteam
13:00 uur Opleidingsorkest
13:30 uur Divers

De open dag duurt tot 15:00 uur. Bent je zondag verhinderd? Kom dan op donderdagavond 7 juli 2016 om 19:00 uur naar het J. Zocherplantsoen in Velserbroek. Hier geven alle opleidingsgroepen van muziekvereniging Soli hun slotconcert van dit seizoen. Of neem op dinsdag 12 juli 2016 een kijkje bij het optreden van de harmonie bij serviceflat De Luchte te Driehuis vanaf 19:30 uur. Kijk voor meer informatie op www.soli.nl of stuur een bericht naar het secretariaat (secretariaat@soli.nl).

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven