Ichthuskerk zet kerkbanken in de verkoop

Ichthuskerk zet kerkbanken in de verkoop

IJmuiden 0 Comment 176

IJMUIDEN – Wie altijd al een kerkbank heeft willen bemachtigen, is daartoe nu in de gelegenheid. De Ichthuskerk zet een aantal kerkbanken in de verkoop. De banken moeten plaats maken voor een nieuwe inrichting en het kerkbestuur hoopt voor een deel van het huidige meubilair een nieuwe bestemming te vinden.

Er zijn banken die plaats bieden aan vijf personen en banken die geschikt zijn voor tien personen om te kunnen zitten. De nieuwe inrichting die men voor de kerk in gedachten heeft richt zich meer dan voorheen op sociale ontmoetingen, waarbij gemikt wordt op het gebruiken van de locatie door diverse verenigingen. Mocht je belangstelling hebben voor het aankopen van een kerkbank, neem dan via telefoonnummer 0255 578883 of per e-mail contact op.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven