Bewoners beklagen zich over alcoholisten bij supermarkt Plantage

Bewoners beklagen zich over alcoholisten bij supermarkt Plantage

Beverwijk 0 Comment 161

BEVERWIJK – Sinds enige tijd hangt een groepje alcoholisten rond bij supermarkt Vomar aan de Plantage. Buurtbewoners zijn niet gelukkig met de situatie en vrezen voor een escalatie. Kinderen zouden inmiddels al niet meer buiten durven spelen op deze plek en ook gaan sommige mensen liever niet meer naar de winkel toe zolang de groep alcoholisten er aanwezig is.

Op de pagina van Politie IJmond op Facebook doet een buurtbewoonster haar beklag over de situatie. Volgens haar is er sprake van wildplassen en worden bezoekers van de supermarkt aangesproken door leden van de groep en gevraagd om geld. Eerder trok de verontruste buurtbewoonster al bij de gemeente Beverwijk aan de bel, die liet toen weten: “Inmiddels is uw bericht doorgezet naar de handhaving en zij zullen deze zaak meenemen in hun rondes. Dit betekent dat de handhaving regelmatig poolshoogte zal gaan nemen op deze locatie en maatregelen zal nemen waar nodig. Wij hopen dat deze situatie snel zal verbeteren.” De politie wijst er in een reactie op dat de aanpak van dergelijke overlast voor de bewoners niet altijd direct zichtbaar is, maar dat er wel aan wordt gewerkt.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven