Zaalvoetbalteam FC Florida sluit seizoen af met footgolf

Zaalvoetbalteam FC Florida sluit seizoen af met footgolf

Heemskerk 0 Comment 56

HEEMSKERK – Normaal gesproken voetballen ze in de zaal, maar ter afsluiting van het seizoen hebben de team van team FC Florida een uitstapje gemaakt naar recreatiegebied Spaarnwoude voor een partijtje footgolf.De groep van 16 spelers werd daartoe opgedeeld in teams van elk 4 personen.

De teamleden weten in de zaal normaal gesproken al menig bal goed te raken, maar ook op het golfterrein bleken ze heel wat punten te scoren in deze relatief nieuwe tak van sport, waarbij golf met een voetbal wordt gespeeld. Het team heeft na een sportieve strijd, die werd gewonnen door Hans (‘Buck’) Beentjes, gezamenlijk de voetbalwedstrijd Duitsland – Italië bekeken en afscheid genomen van speler John Pals, die het team heeft verlaten.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven