Volkstuinders houden open dag op complex aan Zuidermaatweg

Volkstuinders houden open dag op complex aan Zuidermaatweg

Heemskerk 0 Comment 95

HEEMSKERK – De leden van volkstuinvereniging Tot Ieders Genoegen houden op zondag 10 juli 2016 open dag. Iedereen is welkom op het complex van de amateurtuinders aan de Zuidermaatweg 3, waar rondleidingen zullen worden georganiseerd. Ook zijn er diverse activiteiten georganiseerd.

Bij aankomst worden de bezoekers verwelkomd met een kopje koffie en een lavendelkoekje. Vervolgens kunnen ze door leden van de vereniging worden rondgeleid over het complex. Er zullen imkers aanwezig zijn om uitleg te geven over het houden van bijen en er wordt informatie verstrekt over de zogenoemde permacultuur. Er wordt soep geserveerd die is gemaakt van pomodori uit eigen tuin en kinderen kunnen proberen om door het invullen van een vragenlijst een klein prijsje te winnen. Voor deze doelgroep staan er bovendien pannenkoeken en limonade klaar.

Natuurlijk wordt ook informatie verstrekt aan mensen die belangstelling hebben om zelf een tuin op het complex te huren. Verder zijn er stekjes, zaden en tuingereedschap te koop en kunnen mensen zich inschrijven voor de basiscursus om alles over het onderhouden van een moestuin te leren. Bezoekers zijn welkom tussen 11:00 en 16:00 uur, de toegang is gratis.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven