Contouren vernieuwde Lange Nieuwstraat worden zichtbaar

Contouren vernieuwde Lange Nieuwstraat worden zichtbaar

IJmuiden 0 Comment 46

IJMUIDEN – Nu hier en daar langs de winkelgalerij de nieuwe trottoirbanden zichtbaar zijn en ook wat andere elementen in het straatbeeld verschijnen, valt langzaam maar zeker te zien hoe de vernieuwde Lange Nieuwstraat eruit gaat zien.

Het grootschalige project ksot de gemeente Velsen 12 miljoen euro en voorziet in een vernieuwd rioolstelsel en een nieuwe inrichting van de straat. Een flink bedrag, maar dan heb je ook wat. De straat krijgt een behoorlijke kwaliteitsimpuls en dat zal naar verwachting ook de aldaar gevestigd winkelbedrijven ten goede komen. Maar wie mooi wil zijn, moet pijn lijden, zo luidt het gezegde. Voorlopig zal de belangrijkste verkeersader van het centrum nog niet gebruikt kunnen worden voor doorgaand verkeer, want pas in februari volgend jaar zullen de werkzaamheden naar verwachting worden afgerond.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven