Wegafsluiting op Westerhoutplein wegens werkzaamheden

Wegafsluiting op Westerhoutplein wegens werkzaamheden

Beverwijk 0 Comment 95

BEVERWIJK – Aanstaande dinsdag worden vanaf 09:00 uur noodzakelijke reparatiewerkzaamheden uitgevoerd aan een afsluiter in de waterleiding op het Westerhoutplein ter hoogte van huisnummer 1 (Museum Kennemerland). Het weggedeelte voor het verkeer richting Wijk aan Zee wordt ter hoogte van de bushalte afgesloten.

Het verkeer richting Wijk aan Zee wordt met behulp van borden omgeleid. Tijdens de werkzaamheden is de bushalte op het Westerhoutplein niet bereikbaar. Buslijn 78 wordt omgeleid en zal stoppen bij de halte in de Populierenlaan. De werkzaamheden zullen tot uiterlijk 16:00 uur duren.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven