Spanberg voor derde keer op rij kampioen zaalvoetbal

Spanberg voor derde keer op rij kampioen zaalvoetbal

Heemskerk 0 Comment 158

HEEMSKERK – Voor het derde jaar op rij is het team van Spanberg Betonvlechtwerk kampioen zaalvoetbal geworden. Het voetbalteam speelt in de eerste klasse en treedt elke vrijdagavond aan in sporthal De Waterakkers.

Van de 26 wedstrijden in de competitie wist het team er 24 te winnen. Daarbij werden door de spelers in totaal 143 doelpunten gescoord. Een heel verschil met de nummer twee, het team van Sama Bouwservice, dat 18 wedstrijden won, drie wedstrijden gelijk speelde en 102 doelpunten op de teller bracht. Het team van Duin Hoveniers eindigde als derde.

 

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven