Politie zoekt getuigen van mishandeling aan Alexander Bellstraat

Politie zoekt getuigen van mishandeling aan Alexander Bellstraat

IJmuiden 0 Comment 66

IJMUIDEN – Op dinsdag 28 juni 2016 heeft tussen 07:00 en 07:15 uur op de Alexander Bellstraat een mishandeling plaatsgevonden. Hierbij is een man door een andere man meerdere malen geschopt, waarbij ook letsel is ontstaan.

Bij de politie is bekend dat een onbekende vrouw op dat moment ter plaatse was. Zij is getuige geweest van de mishandeling, maar haar identiteit is niet bekend. De politie wil graag met deze vrouw in contact komen, omdat ze mogelijk over waardevolle informatie beschikt met betrekking tot het onderzoek naar deze mishandeling. Ben je of ken je deze vrouw? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900 8844. Geef hierbij aan dat het gaat om zaaknummer 2016145757.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven