Leden van paviljoen Westerhout exposeren in stadhuis

Leden van paviljoen Westerhout exposeren in stadhuis

Beverwijk 0 Comment 85

BEVERWIJK – Met het thema ‘mode’ exposeren de deelnemers aan de schilder- en tekengroepen van paviljoen Westerhout in het stadhuis. Van 4 juli tot 2 september 2016 kun je het werk bekijken. De amateurkunstenaars zijn er trots op dat hun werk te bewonderen is in de publiekshal van het stadhuis.

Wekelijks zijn drie schilder- en tekengroepen actief in paviljoen Westerhout. Onder begeleiding van Piet de Ridder, kunstenaar uit Beverwijk, ontstaan aan de hand van thema’s de mooiste schilderijen en tekeningen. Het onderwerp ‘mode’ is in brede zin met verschillende technieken uitgebeeld. Dat er zoveel ideeën bestaan over vormgeving en trends is terug te zien in de schilderijen die gemaakt zijn over dit onderwerp. Iedere kunstenaar heeft op eigen wijze een visie gegeven over dit thema met gebruik van alle mogelijke technieken. Collages, olieverf, aquarel, houtskool tekeningen, weinig middelen zijn onbeproefd gelaten om een optimaal resultaat te bereiken.

Paviljoen Westerhout, gelegen in het prachtige park Westerhout, is een centrum van sociaal culturele activiteiten voor senioren. Ruim 50 jaar zijn ze al gevestigd aan het Westerhoutplein. Paviljoen Westerhout biedt naast teken- en schilderlessen allerlei activiteiten, zoals muziek maken, seniorenweb, taalcursussen en sportieve activiteiten. Meer informatie kun je vinden op www.paviljoenwesterhout.nl. De expositie kun je bekijken tijdens openingsuren in de publiekshal van het stadhuis aan het Stationsplein 48.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven