Kleinschalige woonvoorziening zoekt vrijwilligers

Kleinschalige woonvoorziening zoekt vrijwilligers

Heemskerk 0 Comment 56

HEEMSKERK – Het team van de kleinschalige woonvoorziening Marquant aan de Marquettelaan 2 is op zoek naar enthousiaste en betrokken vrijwilligers. In Marquant zijn zowel mogelijkheden voor mensen met dementie als voor mensen die (nog) geen of weinig zorg wensen. Voor hen staan vooral veiligheid, comfort en contact voorop.

Je vrijwillig inzetten in een kleinschalige woonvoorziening betekent meedoen in een kleine en betrokken groep van professionals en vrijwilligers, waar de teamleden met elkaar zorgen voor een warme en huiselijke omgeving. Vrijwilligerswerk bij Marquant is zinvol, verrijkend en vooral gezellig.

Spreekt het je aan om te helpen als gastvrouw/gastheer bij het ontbijt? Te koken voor de bewoners of hierbij te helpen? Iets met een bewoner te ondernemen zoals samen naar de markt gaan, samen bewegen in de sportruimte, een wandeling maken, een spelletje doen of samen koffiedrinken? Kom dan gerust eens langs om kennis te maken.

Voor meer informatie kun je elke donderdag tussen 09:00 en 15:00 uur contact opnemen met Martina Balk via telefoonnummer 023 5100400.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven