DekaMarkt schiet Dierenambulance Kennemerland te hulp

DekaMarkt schiet Dierenambulance Kennemerland te hulp

Beverwijk 0 Comment 96

BEVERWIJK – DekaMarkt World of Food aan de Spoorsingel heeft, in samenwerking met fabrikant Procter & Gamble, een schenking gedaan aan Dierenambulance Kennemerland. Vrijwilligers van deze organisatie hebben recent diverse eenden en andere watervogels uit het water van de Beverwijkse haven gehaald nadat de dieren besmeurd waren geraakt met dieselolie.

Supermarktmanager Jeffrey van Kuik overhandigde gisteren een volle winkelwagen met schoonmaakmiddelen aan de medewerkers van Dierenambulance Kennemerland en in het bijzonder het Vogelhospitaal. Assistent co√∂rdinator Dierenambulance Noord-Holland-Zuid Marco Dams: “Door de diesel kunnen de vogels niet meer drijven of duiken, omdat de veren aan elkaar blijven plakken. Ook raken ze vaak onderkoeld doordat de diesel doordringt tot op de huid van de vogel. We zijn ontzettend blij met deze gulle gift. Met deze schoonmaakmiddelen kunnen we de besmeurde vogels weer een aantal keren wassen en dit vergroot hun overlevingskans.

Het familiebedrijf DekaMarkt heeft 81 winkels in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel en Flevoland. Een (online) wijnmarkt, bezorgservice (online boodschappen doen) en een tankstation zijn onderdelen van het bedrijf. In 1949 introduceerde DekaMarkt, als eerste in Nederland, het fenomeen zelfbediening. Kijk voor meer informatie op www.dekamarkt.nl. De supermarktketen is sinds 1 januari 2009 onderdeel van Detailresult Groep NV. Detailresult Groep NV heeft behalve twee supermarktketens (DekaMarkt en Dirk van den Broek) ook eigen productiebedrijven, diverse distributiecentra, verscentrales en transport. Tot slot zijn er aan het bedrijf gelieerde tuincentra en slijterijen. Kijk voor meer informatie op www.detailresult.nl.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven