Fit4u2 organiseert evenement ten bate van Pink Ribbon

Fit4u2 organiseert evenement ten bate van Pink Ribbon

Heemskerk 0 Comment 120

HEEMSKERK – Fit4u2 organiseert op zaterdag 24 september 2016 een evenement ten bate van Pink Ribbon. Pink Ribbon financiert wetenschappelijke onderzoeken en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker.

Tussen 09:30 en 14:00 uur zullen er diverse activiteiten zijn. In samenwerking met de winkeliers van het Europaplein en met karatevereniging Zanshin worden diverse sportieve activiteiten aangeboden. Zo zijn er clinics van Yoga, Tacoyo en Zumba® voor kinderen en wordt een braderie gehouden. Ook is er een sponsorloop. Alle opbrengsten worden geschonken aan Pink Ribbon. Fit4u2 is gevestigd aan de Beneluxlaan 205-207 te Heemskerk.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven