Culinaire verrassingen en sfeervolle beats bij slot Assumburg

Culinaire verrassingen en sfeervolle beats bij slot Assumburg

Heemskerk 0 Comment 182

HEEMSKERK – De nieuwe editie van het evenement Bites & Beats zal plaatsvinden op zondag 21 augustus 2016. Rond slot Assumburg zal het feest rond 12:00 uur losbarsten en kan jong en oud genieten van diverse culinaire hapjes, drankjes, sfeervolle beats en amusement.

Bites & Beats wordt ook dit jaar weer georganiseerd door JCI IJmond. Voorzitter Wouter de Rooij vertelt: “Bij JCI IJmond leren we niet alleen van elkaar, maar we leren ook met elkaar door dergelijke evenementen te organiseren en ons actief in te zetten voor het goede doel. Dit jaar staan er weer 13 horecaondernemers klaar om de lekkere hapjes en drankjes te verzorgen”. Hij vervolgt enthousiast: “We hebben weer een divers aanbod, van vlees tot vis en speciale bieren en mooie wijnen. Kortom voor ieder wat wils. Ook de ‘beats’ zijn rond.”

Net als vorig jaar komen Melloos, VanZolder en the Barnbees hun muzikale kunsten vertonen maar dit jaar hebben wij ook de beste De Dijk Tribute band van Nederland op het podium staan. Deze top tribute band zal alle bekende nummers van De Dijk tussen 18:00 uur en 20:00 uur ten gehore brengen. Dus heb je nooit de mogelijkheid gehad om de echte Dijk te zien en wil je al genietend van je hapje en drankje meezingen en dansen op deze grote Hollandse hits dan moet je zorgen dat je om 18:00 uur voor het podium staat.

De afgelopen jaren heeft JCI IJmond geld ingezameld voor één goed doel. Dit jaar doen ze dit anders en hebben zij het JCI IJmond GoedeDoelenFonds geïntroduceerd. Hierdoor zijn ze in staat meerdere en kleinere goede doelen in de regio te ondersteunen en zo meerdere IJmond bewoners blij te maken. De eerste goede doelen zijn al in het zonnetje gezet tijdens de Ronde van JCI. Met de opbrengst van Bites en Beats hoopt JCI IJmond nog meer goede doelen te kunnen steunen. Dit kunnen ze echter niet zonder sponsoring. Naast zakelijke sponsoren zoals de Rabobank, bieden ze de bezoekers de mogelijkheid om het goede doel vooraf te sponsoren.

Samen met De Lions organiseert JCI ook dit jaar de bekende eendjesrace. Via www.bitesbeats.nl/eendjesrace kun je vooraf je ‘eendjesloten’ kopen, zo sponsor je gemakkelijk het goede doel en maak je tevens kans op prachtige prijzen. “Thuis shoppen en op 21 augustus in de prijzen vallen. Hoe leuk is dat?”, vertelt Wouter. Meer informatie over Bites & Beats, de deelnemende ondernemers en bands is op www.bitesbeats.nl te vinden.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven