Tweede Kamerlid Barbara Visser (VVD) bezoekt vers- en brocantemarkt

Tweede Kamerlid Barbara Visser (VVD) bezoekt vers- en brocantemarkt

Beverwijk 0 Comment 110

BEVERWIJK – Barbara Visser, Tweede Kamerlid namens de VVD, bezoekt aanstaande zaterdag de vers- en brocantemarkt in de Zeestraat. De politica kwam eerder dit jaar in het nieuws omdat ze zich, samen met haar fractiegenoten Rudmer Heerema en Betty de Boer, grote zorgen maakte over de bereikbaarheid van de IJmond.

Meerdere malen werden door dit drietal kamervragen gesteld over de kennemerlijn en de sluiting van de Velsertunnel. De IJmond moet, zowel per auto als per trein, goed bereikbaar blijven, zo luidde de boodschap. Zaterdag is Barbara Visser samen met plaatselijke VVD-collega’s op de vers- en brocantemarkt om met de inwoners van Beverwijk in gesprek te gaan.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven