Openbare ruimte woonwijk De Kuil wordt woonklaar gemaakt

Openbare ruimte woonwijk De Kuil wordt woonklaar gemaakt

Uitgeest 0 Comment 108

UITGEEST – In woonwijk De Kuil zijn 14 nieuwe woningen gebouwd. Nu de laatste woning zo goed als klaar is, wordt het tijd om de buurt woonklaar te maken. Op maandag 4 juli 2016 start aannemer Wijcker Infra BV met het opknappen van de straat en het aanbrengen van parkeervakken, groenvoorzieningen en het plaatsen van nieuwe lichtmasten.

De werkzaamheden starten in de doodlopende straatjes van De Kuil en duren ongeveer twee weken. Daarna vervolgt de aannemer de werkzaamheden bij de nieuw gebouwde woningen in De Kuil. De  verwachting is dat alle werkzaamheden eind september zijn afgerond.

Op de foto enkele van de nieuwe woningen van De Kuil (Foto: Gemeente Uitgeest).

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven