OBS De Kariboe beleeft tweede editie van Smeltfeest

OBS De Kariboe beleeft tweede editie van Smeltfeest

Heemskerk 0 Comment 151

HEEMSKERK – Op donderdag 7 juli 2016 wordt voor de tweede keer het smeltfeest gevierd in de componistenbuurt. Het doel van het smeltfeest is de cohesie tussen de verschillende bevolkingsgroepen te bevorderen en te vergroten. Om tot verdieping te komen is een vervoersmiddel nodig. Het vervoersmiddel is in dit geval muziek, dans eten.

Dit kan heel verfrissend werken, door elkaar alleen maar te zien. De organisatie hoopt dat tijdens het smeltfeest gesprekken ontstaan die leiden tot meer begrip voor elkaar. Het schoolplein van OBS De Kariboe wordt omgetoverd tot een multicultureel plein waar muziek zal klinken en dans te zien zal zijn. Dit alles onder het genot van een ‘multiculti’ hapje en een drankje. Het schoolgebouw bevindt zich aan de Rameaustraat 6.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven