Operakoor Bel Canto verzorgt zomerconcert in Engelmunduskerk

Operakoor Bel Canto verzorgt zomerconcert in Engelmunduskerk

Driehuis 0 Comment 162

DRIEHUIS – Op zaterdag 2 juli 2016 verzorgt operakoor Bel Canto een zomerconcert in de Engelmunduskerk. In april heeft het koor groot succes geboekt met de opera Aïda en dit zomerconcert is het laatste huzarenstukje voor de vakantie. Na de zomervakantie starten de repetities in september.

In het najaar zullen de repetities met name gericht zijn op de voorbereiding van het zestigjarig jubileum in november. Ter gelegenheid daarvan zal een concert worden gegeven in de Stadsschouwburg Velsen, om daarna weer volop aan de slag te gaan met een nieuwe opera voor april 2018. Kun je zingen en hen je zin om mee te doen aan zo’n belevenis? Iedereen is van harte welkom! Elke dinsdagavond repeteert het koor in De Abeel aan de Abelenstraat 1 te IJmuiden. Het zomerconcert van aanstaande zaterdag is gratis toegankelijk. De Engelmunduskerk staat aan de Driehuizerkerkweg 113 te Driehuis.

Dirigent: Marco Bons
Vleugel: Jorrit van den Ham
Aanvang: 20:15 uur

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven