Fotokring Polderlicht exposeert in Raadhuis voor de Kunst

Fotokring Polderlicht exposeert in Raadhuis voor de Kunst

Velsen-Zuid 0 Comment 56

VELSEN-ZUID – Elk jaar houdt Fotokring Polderlicht een interne Dick van Beem competitie. De prachtige series voor deze wedstrijd zijn te mooi om niet aan het het publiek te tonen. Op 3 juli 2016 start hiermee de nieuwste expositie van de leden van Fotokring Polderlicht uit Velserbroek.

Met totaal meer dan 60 foto’s presenteren de leden elk een serie gebaseerd op het thema: verbinding. Een breed onderwerp, dat op zeer uiteenlopende wijze door de fotografen in fotobeelden is vormgegeven. Het clubseizoen van Polderlicht wordt traditioneel afgesloten met deze competitie en het niveau van de inzendingen wordt elk jaar hoger. De winnaar mag een fraaie zilveren koe (zie foto) als wisseltrofee mee naar huis nemen. Deze trofee symboliseert de achtergrond van deze Fotokring: een fotoclub uit de Velserbroekpolder.

Fotokring Polderlicht bestaat uit 33 enthousiaste amateurfotografen met elk hun eigen specialiteiten en inzichten. De individuele benadering staat garant voor een zeer verrassende weergave van deze opdracht.  De expositie is te zien in het Raadhuis voor de Kunst aan de Torenstraat 7 te Velsen-Zuid. Openingstijden: 3 juli t/m 17 juli 2016; elke vrijdag t/m zondag van 13:00 uur tot 17:00 uur. De feestelijke opening wordt gehouden op zondag 3 juli 2016 om 16:00 uur, u bent van harte uitgenodigd.

Wie meer wil weten over Fotokring Polderlicht surft naar www.fotokringpolderlicht.nl.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven