Band Kensington blijkt mystery act op hoofdpodium Dutch Valley

Band Kensington blijkt mystery act op hoofdpodium Dutch Valley

Velsen-Zuid 0 Comment 299

VELSEN-ZUID – De organisatie van Dutch Valley heeft onthuld welke band als mystery act zal optreden tijdens het festival. Op het hoofdpodium is de naam Kensington aan de line-up toegevoegd. Daarmee zijn nu alle optredens van het hoofdpodium bekendgemaakt.

Op het hoofdpodium zullen dit jaar ook de 3J’s, André Hazes Jr., De Jeugd Van Tegenwoordig, Gerard Joling, Gers Pardoel, Glennis Grace, Het Goede Doel, Lange Frans, De Loco Loco Disco Show, De Marcel Fisser Band, The Memphis Maniacs, Nielson, Waylon, Within Temptation en Xander de Buisonjé optreden. Daarnaast zijn er diverse andere podia, waaronder het Mega Piraten Festijn, het HipHop podium en de 80’s en 90’s met de DJ’s van Radio 10. Het evenement Dutch Valley vindt plaats op zaterdag 20 augustus. Kijk op www.dutchvalleyfestival.nl voor meer informatie en kaartverkoop.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven