Rosella Chialastri: “Het wordt waarschijnlijk Albanië”

Rosella Chialastri: “Het wordt waarschijnlijk Albanië”

Heemskerk 0 Comment 158

HEEMSKERK – De verkiezing van Miss Globe 2016 zal waarschijnlijk dit jaar plaatsvinden in Albanië. Dat vertelde Rosella  Chialastri vanmiddag aan een verslaggever van Radio Beverwijk. Zij is Miss Globe Netherlands 2016 en reist later dit jaar af naar de internationale missverkiezing.

Aanvankelijk was er sprake van dat het evenement in de Canadese stad Montreal zou plaatsvinden. Rosella won onlangs in Amsterdam de Nederlandse voorronde van het evenement. Intussen heeft de 19-jarige Heemskerkse zich aangesloten als vrijwilliger bij Dierenambulance Kennemerland. Om die reden was ze het hele weekeinde op pad, vanmiddag stond ze tijdens de SundayFair op de Breestraat. Rosella doet ook aan pole dance, ze was daarom ook mede namens PoledanceXperience aanwezig bij de demonstraties die werden verzorgd.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven