Man (44) aangehouden in verband met brandstichting

Man (44) aangehouden in verband met brandstichting

Uitgeest 0 Comment 24

UITGEEST – In de nacht van woensdag op donderdag hield de politie een 44-jarige man uit Uitgeest aan in verband met brachtstichting op de Hogeweg. Rond 00:25 uur kreeg de politie een melding binnen dat daar een auto in brand zou staan.

Ter plaatse bleek voornamelijk de achterzijde van de auto te branden. Omdat de auto vlak bij een woning en andere voertuigen stond, werden de bewoners verzocht tijdelijk hun woning te verlaten. Andere voertuigen werden verplaatst om schade te voorkomen. De gealarmeerde brandweer kon het vuur blussen. Na onderzoek kon de politie korte tijd later een verdachte aanhouden. Hij werd voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven