Kringloopwinkel De Groene Ezel organiseert opnieuw muziekbeurs

Kringloopwinkel De Groene Ezel organiseert opnieuw muziekbeurs

Heemskerk 0 Comment 136

HEEMSKERK – Na het grote succes van de muziekbeurs, die vorig jaar oktober werd gehouden, organiseert Kringloopwinkel De Groene Ezel opnieuw een evenement waarbij cd’s, grammofoonplaten, muziek dvd’s, muziekboeken, instrumenten en memorabilia te koop worden aangeboden. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen muziekliefhebbers altijd wel iets vinden.

Medewerkers van de winkel hebben gedurende een aantal maanden verschillende bijzondere muziekitems speciaal bewaard en uitgezocht voor deze beurs. Van hardrock tot klassiek, er is van alles te vinden. Speciaal voor de beurs is een gezellige ruimte ingericht waar de liefhebber lekker kan struinen. De opbrengsten van de muziekbeurs komen geheel ten goede van een nader te bepalen goed doel, afkomstig uit de eigen regio. Suggesties hiervoor zijn altijd welkom. De gehele opbrengst van de eerste muziekbeurs ging naar ‘Ieder kind een vriend van Sint’. Mede door de opbrengst van de eerste muziekbeurs kregen verschillende kinderen uit de IJmond van gezinnen die het financieel zeer zwaar hebben een onvergetelijk Sinterklaasfeest.

Heb je nog oude platen, cd’s, muziekboeken of instrumenten? Lever ze dan in bij De Groene Ezel. De gehele opbrengst gaat naar het goede doel. Kringloopwinkel De Groene Ezel werkt met vrijwilligers en de opbrengsten gaan altijd volledig naar verschillende goede doelen. De muziekbeurs wordt gehouden op vrijdag 8 juli 2016 van 12:00 tot 16:00 uur en zaterdag 9 juli 2016 van 10:00 uur tot 14:00 uur. De kringloopwinkel is gevestigd aan de Lijnbaan 14 te Heemskerk. ZIe ook: www.kringloopwinkelheemskerk.nl.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven