Brutale fietsdiefstal voor ogen van eigenaar

Brutale fietsdiefstal voor ogen van eigenaar

Santpoort-Noord 0 Comment 57

SANTPOORT-NOORD – Een 12-jarige jongen is gistermiddag het slachtoffer geworden van een brutale fietsdiefstal. Bij het voetbalveldje aan de Bickerlaan had de jongen zijn fiets op het trottoir gezet, terwijl hij aan het wachten was op zijn vrienden. Een jongen, naar schatting 16 tot 18 jaar oud, kwam aanlopen en nam de fiets mee.

De dader heeft blond kort haar en droeg een blauwe bodywarmer. Hij verdween met de fiets in de richting van de Parnassiaschool. Het slachtoffer heeft nog korte tijd achter hem aangerend, maar moest uiteindelijk toezien hoe de dader met zijn fiets verdween. Opvallend is dat zich vorige week in IJmuiden een soortgelijke situatie voordeed. Ook toen werd een fiets onder de ogen van de eigenaar gestolen. Die fiets behoorde toe aan iemand die hem neerzette om een sleutel te kunnen pakken. Het is niet bekend of het hier mogelijk om dezelfde dader gaat.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven