Scouts IJmondtrekkers klimmen in Spaarnwoude

Scouts IJmondtrekkers klimmen in Spaarnwoude

IJmuiden 0 Comment 128

Zaterdag hebben de scouts van Scoutinggroep De IJmondtrekkers de klimmuur in Spaarnwoude getrotseerd. Sommige scouts (jongens en meiden van 11 tot 15 jaar) vonden het wel een beetje spannend, want met hoogtevrees 15 meter omhoog klimmen? Het ging echt super goed met wat tips van de leiding en aanmoedigingen van de andere scouts. Het klimmen bood uitdaging genoeg voor iedereen en wat mooi om te zien dat iedereen elkaar steunde, aanmoedigde en zekerde!

Tijdens deze middag speelden de jongenswelpen (7-11 jaar) een quiz die gemaakt was door een jeugdlid. Het was een spannende quiz. De meisjeswelpen leerden ingewikkelde knopen te leggen. En platte knoop lijkt zo eenvoudig maar dat viel toch nog niet mee. Ook maakten zij nog een spelletje van hout en touw waarbij ze zelf moesten zagen. Ook zin in een leuke uitdaging? Bij diverse leeftijdsgroepen is voldoende ruimte voor nieuwe leden. De IJmondtrekkers kunnen ook nog nieuwe leiding gebruiken. Kom op zaterdagmiddag eens kijken bij de clubhuizen aan de Heerenduinweg in IJmuiden of kijk voor meer informatie op www.ijmondtrekkers.nl.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven