Hartekamp Groep in de race voor gouden prokkel

Hartekamp Groep in de race voor gouden prokkel

Heemstede 0 Comment 291

HEEMSTEDE – Vorige week vond de nationale prokkelweek plaats. Een bijzondere week, waarin mensen met een beperking prikkelende ontmoetingen hebben met mensen zonder een beperking.Meer dan zestig cliënten van de Hartekamp Groep namen deel aan deze week, hierdoor is de organisatie in de race om de gouden prokkel te winnen.

De prokkelweek wordt georganiseerd door een stichting die de integratie van mensen met een beperking in de samenleving stimuleert. De Hartekamp Groep steunt als full partner de visie van deze stichting en stimuleert haar cliënten al jaren om midden in de samenleving een prettig leven te leiden. Om deze bijzondere ontmoetingen verder onder de aandacht te brengen, nomineert de stichting jaarlijks een aantal organisaties die in aanmerking komen voor de gouden prokkel.

Er valt in drie categorieën een gouden prokkel te winnen: prokkelen in de samenleving, prokkelstages en de mensenrechten prokkel. De gouden prokkels worden op vrijdag 1 juli 2016 uitgereikt door staatssecretaris Martin van Rijn. De Hartekamp Groep is genomineerd voor de categorie prokkelstages vanwege het grote aantal stages en maakt daarmee kans om één van de drie gouden prokkels te winnen.

Op de foto de prokkelstage van de Hartekamp Groep bij de politie.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven