Hond getroffen door politiekogel na bijtincident

Hond getroffen door politiekogel na bijtincident

Uitgeest 0 Comment 46

UITGEEST – De politie heeft vanochtend op een hond geschoten nadat het dier een man had aangevallen. Nabij een bedrijventerrein liepen twee honden los, de ene hond had een man gebeten. Gewaarschuwde agenten gingen ter plaatse en troffen de honden aan op de Meidoornstraat..

De dieren bleken agressief te zijn en kwamen op de agenten af. Daarop loste een agent een schot. De hond werd daarbij geraakt en moest door een dierenarts worden behandeld. Inmiddels was ook de eigenaar van de honden aanwezig, hij heeft ervoor gezorgd dat de honden weer aangelijnd werden. De politie heeft de omgeving afgezet voor onderzoek. De man die door de hond werd gebeten is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven