Goliath kondigt doorstart NK rummikub aan

Goliath kondigt doorstart NK rummikub aan

Wijk aan Zee 0 Comment 128

WIJK AAN ZEE – Op de pagina van het Nederlands Kampioenschap Rummikub heeft de firma Goliath, die het spel in Nederland op de markt brengt, laten weten dat het jaarlijkse evenement een vervolg krijgt. Wanneer en op welke manier, wordt niet vermeld. Het bedrijf blikt in de tekst terug op de afgelopen dertig jaren en dankt Lia en Horst Heydenreich voor hun inzet.

Het bericht komt van Maarten Heerze, de nieuwe directeur sales en marketing van het bedrijf voor Nederland en Vlaanderen. Hij schrijft: “Sinds 1986 hebben Lia en Horst Heydenreich – met bescheiden assistentie van Goliath – gezorgd, dat het NK Rummikub kon plaats vinden in Wijk Aan Zee. Wij allemaal, maar vooral Goliath, zijn hen daar heel dankbaar voor. Het waren een dertigtal fantastische kampioenschappen, waar de liefde voor het spel Rummikub centraal stond.” Heerze noemt ook het weerzien van elkaar en de onderlinge contacten als zeer aangename aspecten van het jaarlijkse kampioenschap Rummikub.

Verder gaat Heerze in op de bedrijfsstructuur van Goliath, waarin ook het nodige is veranderd. Zo is de wereldwijde leiding van het concern inmiddels overgegaan van vader op zoon. Met betrekking tot het Nederlands kampioenschap Rummikub schrijft hij dat er gewerkt wordt aan het vernieuwen en optimaliseren van dit dierbare evenement.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven