Jaarlijkse boeken- en kunstmarkt op Burgemeester Nielenplein

Jaarlijkse boeken- en kunstmarkt op Burgemeester Nielenplein

Heemskerk 0 Comment 33

HEEMSKERK – Aanstaande zaterdag zal de jaarlijkse boeken- en kunstmarkt op het Burgemeester Nielenplein worden gehouden. Deze markt is van 10:00 tot 17:00 gratis toegankelijk en biedt een grote vari√ęteit in boeken en kunst.

Handelaren en kunstenaars vanuit het hele land presenteren er hun waren en ongetwijfeld zullen hier ook dit jaar antiquarische boeken en echte collectors items te vinden zijn. Of je nu op zoek bent naar een specifiek object of gewoon toevallig dat ene boek of kunstwerk tegenkomt wat je past, gezellig is de markt in elk geval altijd.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven