Informatiebijeenkomst renovatie schoolgebouwen

Informatiebijeenkomst renovatie schoolgebouwen

IJmuiden 0 Comment 61

IJMUIDEN – De gebouwen van het Technisch College Velsen en het Maritiem College IJmuiden zijn aan een opknapbeurt toe. Binnenkort zal worden gestart met een grondige renovatie. Zo zullen de oude gevels van het pand worden vervangen en het kunstwerk aan de De Noostraat zal worden gerestaureerd. De karakteristieke stalen kozijnen aan de P.J. Troelstraweg blijven behouden. Ze worden wél vernieuwd en ze worden uitgevoerd met dubbel glas. Ook de lokalen achter deze gevels worden opgeknapt. In de voorgevel van het Maritiem College en in de gevel van de gymzaal worden alle betonnen gevelelementen vervangen door metselwerk.

De directie van de twee schoolgebouwen houdt er rekening mee dat buurtbewoners vragen hebben over de planning en de werkzaamheden. Daarom wordt voor hen een informatiebijeenkomst georganiseerd. Deze vindt morgenmiddag om 17:00 uur plaats. Belangstellenden kunnen zich melden in de aula van het schoolgebouw aan de Briniostraat 10-12 te IJmuiden. De aula bevindt zich op de eerste verdieping. Er wordt een presentatie van ongeveer een half uur verzorgd, daarna is er ruimte om vragen te stellen. Het is niet nodig om je vooraf aan te melden.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven