Theaters voegen voorstelling Guido Weijers toe aan programma

Theaters voegen voorstelling Guido Weijers toe aan programma

IJmond 0 Comment 30

IJMOND – Zowel het Kennemer Theater in Beverwijk als de Stadsschouwburg in Velsen hebben de voorstelling ‘Master Class Geluk’ van Guido Weijers extra opgenomen in het programma voor het komende seizoen. In Beverwijk vervangt de voorstelling van de cabaretier het optreden van het duo De Jong & Van Santen, in Velsen is de voorstelling op een niet ingedeelde datum bijgeboekt.

We worden doodgegooid met zelfhulpboeken over ‘geluk’, ‘wetten voor succes’ en ‘hoe het optimale uit je leven te halen’. Iedereen die wat filosofische quotes op Facebook kwakt, noemt zich personal coach. Mensen vluchten wanhopig in mindfulness of meditatie en luisteren naar klankschalen of andere vegetarische muziek. Naast al het zweverige gedoe zijn er ook wetenschappelijke onderzoeken en feiten over ‘wat mensen gelukkig maakt’ en ‘hoe je geluk kunt beïnvloeden’. Weijers volgde zelf Masterclasses over geluk aan de Erasmus Universiteit, sprak op TEDx over ‘The Pursuit of Happines’ en deed onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk. Guido mag oprecht van geluk spreken en dat doet hij dan ook. In een kleine twee uur komen tips en trucs voorbij die een weg vrijmaken naar maximaal geluk. Ook op jacht naar meer geluk? Wees er dan snel bij!

In Beverwijk staat Guido Weijers op vrijdag 7 april 2017, in Velsen op woensdag 26 april 2017. (Foto: Regina Pater)

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven