Het nieuws uit de IJmond via Facebook en Twitter

Het nieuws uit de IJmond via Facebook en Twitter

IJmond 0 Comment 29

IJMOND – Dagelijks publiceert Omroep IJmond via de website nieuwsberichten uit de regio. Heb je een account op Facebook en/of Twitter? Zoek ons daar dan ook op, om nog beter op de hoogte te blijven! Zo weet je zeker dat je geen bericht van ons mist!

Alle nieuwsberichten die we publiceren op www.omroepijmond.nl worden ook aangekondigd via Facebook en Twitter. Handig, want daarmee zie je altijd direct wat we hebben geplaatst. Via een link kom je vervolgens automatisch op deze website terecht en kun je het hele bericht lezen. Verder kun je dankzij onze accounts op Facebook en Twitter ook je vrienden attenderen op bepaalde berichten. Via de website is het overigens ook mogelijk om op een bericht te reageren. Heb je zelf een nieuwtje? Tip dan onze redactie, zodat wij het weer aan de rest van de IJmond kunnen vertellen!

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven