Milieuvriendelijke tuin neemt deel aan Open Tuinen Weekend

Milieuvriendelijke tuin neemt deel aan Open Tuinen Weekend

Uitgeest 0 Comment 75

UITGEEST – De milieuvriendelijke tuin, al een kleine veertig jaar een begrip, zal op zondag 19 juni 2016 de poort openen voor een bezichtiging. In het kader van de nationale tuinweek en het daaraan gekoppelde Open Tuinen Weekend kan iedereen een kijkje komen nemen in deze bijzondere groentetuin.

De milieuvriendelijke tuin is een collectieve onderneming waarin de leden gezamenlijk de tuin bewerken en de productie delen. Het gaat hen echter niet alleen om het kweken van onbespoten groenten, de tuin is ook een sociale ontmoetingsplaats en een plaats waar je heerlijk kunt genieten van de natuur. Bezoekers zijn welkom op zondag 19 juni 2016 van 10:30 tot 16:00 uur. Er wordt gezorgd voor rondleidingen en er zijn groenten, kruiden, bloemen en jams te koop. De tuin ligt aan de Tolweg, komende vanuit Uitgeest voorbij de kruising Assum/Weeg, aan de rechterkant tegenover nummer 6.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven