29 maart 2024

Meiden van hockeyclub Overbos M11 D5 zijn kampioen

BEVERWIJK – De meiden van team M11 D5 bij hockeyclub Overbos zijn kampioen geworden. Ze moesten de laatste drie wedstrijden allemaal winnen en dat is gelukt. De nummers 1 en 2 uit het klassement werden eerder al met respectievelijk 9-1 en 7-2 verslagen, het afgelopen weekeinde slaagde het team erin om ook de laatste wedstrijd van het seizoen te winnen.

Dat was nog geen gemakkelijke klus. Hoewel de opponent onderaan staat in de poule en al eens met 13-0 door het Beverwijkse team werd verslagen, bleef het dit keer nog een tijdje spannend hoe de uitslag zou worden. Bij rust stond het nog steeds 0-0, maar uiteindelijk wist Overbos in de tweede helft vier doelpunten te scoren. De ontlading was groot, zowel bij de speelsters als bij de meegereisde supporters. De champagne werd ontkurkt, chocolademedailles werden omgedaan en de meiden kregen alvast een bloemetje. Terug in Beverwijk volgde nog een huldiging en kregen ze bloemen en medailles uitgereikt.

Op de foto boven van links naar rechts Daphne Dam, Lotte Rumping, Eva Zonneveld, Lotte Veltrop, Sascha Slaager, Esmee van der Geer, Denise Zuurbier, Noa van Rijn en Robin Gravemaker. Onder van links naar rechts Celeste Visser en Chiara Slaager. Op de voorgrond Britt van Stralen (trainer/coach), Tessa Schraa en Leonie van Zijl. Melanie Grabowski (trainer/coach) ontbreekt op de foto.